Pers

Wil je meer informatie over reablement of Reable Nederland? Wil je een interview aanvragen, zoek je onderzoekscijfers over reablement of wil je Kirsten Tinneveld Madsen of Rudi Westendorp boeken als spreker tijdens een congres? Wij helpen je graag verder!

Persberichten

  • 4 september 2023

    Demissionair minister Helder

    Maandag 4 september was (demissionair) minister Helder (langdurige zorg en sport) op bezoek bij Reable Nederland. Met de minister spraken we o.a. over hoe we reablement in het DNA van organisaties kunnen krijgen en wat ouderen nodig hebben om hun recht op zelfstandigheid weer terug te krijgen.

  • 21 januari 2023

    Met reablement helpen we ouderen

    De ouderen van nu hebben andere vragen en problemen dan vroeger. Tegelijkertijd stelt de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt de langdurig zorg voor grote uitdagingen, vandaag en morgen. Hoewel de sector al lange tijd - inzet op technologie en innovatieve oplossingen om de hulpverlening te verbeteren, heeft dit nog onvoldoende uitgepakt om de knelpunten op te vangen. Kortom de noodzaak is er om de zorg te verlenen vanuit een ander paradigma; reablement.

Meer informatie

Marieke Hoekwater
Marieke.hoekwater@reablenedeland.nl
06 29 01 77 77